Ghid

Circuite modulare.
(soluție wireless)

Circuitele modulare sunt o soluție wireless, de ultimă generație, pentru activitățile complexe ale circuitului, care adesea nu reușesc să reflecte lucrările circuitului manual. Folosind acest design familiar, studenții își pot recrea cu succes diagramele de circuite desenate, pot genera date în direct și pot explora cu încredere conceptele electrice. Această pagină compară kiturile noastre de circuite modulare pentru a vă ajuta să determinați ce kit este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

The 8 cm x 8 cm modules promote collaboration and focus on conceptual understanding. Each module displays the schematic symbol as well as visual components (resistors, capacitors, motors etc) to make the connection between circuit diagrams and functioning circuits. The modules snap together but require a jumper clip to make the electrical connection which reinforces the concept of a complete circuit.

Colectarea datelor este fără fir pentru computere, Chromebookuri sau tablete folosind ambele:

  • Senzor de tensiune fără fir
  • Modul de curent fără fir

Acești senzori permit măsurarea curentului în serie și tensiunea să fie măsurate în paralel, ajutând elevii să înțeleagă utilizarea corectă a contoarelor cu un circuit electric. Aspectul colectării datelor leagă, de asemenea, elevii la datele în timp real, creând o experiență mai bogată care asigură o mai bună păstrare a conceptelor de bază. Dacă se preferă, contoarele tradiționale pot fi utilizate în locul (sau în plus) senzorilor fără fir. În calitate de instructor, aspectul curat, vizual bazat pe diagrame de circuit, facilitează studenților să-și conecteze corect circuitele și să permită un diagnostic ușor atunci când se face o greșeală. Nu mai există cuiburi încâlcite de fire folosind timp prețios în timpul laboratorului. În cele din urmă, întregul sistem este livrat într-o tavă Gratnells® care face curățarea și depozitarea mult mai ușoară decât soluțiile tradiționale.

Resurse aditionale

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la echipamentul sau software-ul nostru, contactați asistența tehnică PASCO. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *